Queen Elizabeth Warning Hertuginden at ‘opføre sig som en kongelig?’

Det ser ud til, at fejdet mellem Kate Middleton og Queen Elizabeth aldrig kommer til at ende – i det mindste ikke i tabloidmedierne.

Det ser ud til, at fejdet mellem Kate Middleton og Queen Elizabeth aldrig kommer til at ende – i det mindste ikke i tabloidmedierne. En ny rapport tyder på, at hertuginden er i modstrid med dronningen igen, efter at hun angiveligt har fortalt den unge moder-to-to til sidst at “opføre sig som en kongelig”.

Dramaet begyndte, da Kate tilsyneladende antydede, at hun frygter hendes kommende tur til Indien simpelthen fordi hun kommer til at gå glip af at være sammen med sine to børn, Prince George og Princess Charlotte. Dronning Elizabeth var ikke så glad for at høre om det, da hun mindede prins Williams kone om, at hun har sine pligter og forpligtelser, som hun skal opfylde.

En kongelig insider sagde: “Støtte til dronningen er en høj prioritet for [hertug og hertuginde af Cambridge], og de vil spille en stor rolle ved at blive medlem af [dronning Elizabeth] til større begivenheder.”

Kilden tilføjede: “Det er ikke sandsynligt, at hertuginden Kate vil vinde dette kamp. Prins William og Prinsesse Kate skal til Indien. Den fremtidige kong og dronning vil besøge Taj Mahal! Det kongelige par vil blive fotograferet og videobåndet uden for den ikoniske hyldest til Sand kærlighed. I dette nye århundrede med så mange måder at kommunikere på, hvorfor ville Kate Middleton blive forvirret over at forlade George og Charlotte? ”

Indtil videre har Buckingham Palace ikke fremsat bemærkninger til rapporten, men det bemærkes også, at Prince George ledsagede sine forældre på deres tur til Australien og New Zealand, før han var endda et år gammel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *